به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، به همت کانون جامعه دانشجویان مرکز مشهد و پشتیبانی اداره فرهنگی و فوق برنامه مرکز مسابقه ای تحت عنوان " چالش آشپز نمونه " برگزار گردید.
دراین مسابقه که از 16 گروه ثبت نام شده تعداد 9 گروه در قالب تیم های 2، 3و یک نفره حضور داشتند ، شرکت کنندگان در داخل دانشگاه اقدام به تهیه سالاد الویه نمودند و در نهایت الویه آماده شده ، توسط داوران این مسابقه سرکارخانم ها وحدانی و آسیا و آقایان قناد و دادگر مورد داوری قرار گرفت.
آیتم های این مسابقه علاوه بر مزه و تزئین غذا ، که توسط داوران بررسی گردید ، موارد ی از جمله ؛ بهداشت ، کارگروهی ، زمان و مواد اولیه مورد استفاده شده در غذا ، توسط کمک داوران بررسی و به هر گروه امتیاز لازم تعلق گرفت.
کمک داوران این مسابقه که از آغاز کار شرکت کنندگان بر روند تهیه سالاد الویه نظارت داشتند ، سرکارخانم ها رسایی و شوریده و آقایان رحمتی و دیمی بودند.